Personlig træning

Kvalificeret personlig træning, der har 100 % fokus på DIG.

Træning virker!

Fysisk aktivitet øger ikke blot din sundhed på lang sigt. Det øger også dit daglige velvære.
Squat og goodmornings Øvelse gør bedre
Du kan også få personlig træning for 2 personer

Q & A

De fleste træner 1 time – det er inkl. opvarmning. Vil du træne kortere eller længere tid, aftaler vi det uden problemer.

Det afhænger selvfølgelig af dine mål med træningen.

De fleste almindelige mennesker har glæde af at musklerne bliver stærkere og konditionen (iltoptagelsen) bedre. Det kan mærkes i det daglige, når indkøb skal bære hjem og trapper skal forceres. Men også dit generelle overskud og energi niveau bliver større, når du er i bedre fysisk form.

Nej, det behøver du ikke. Her møder du ingen hævede øjenbryn eller bebrejdende kommentarer om din krop uanset alder og størrelse. Du møder kun støtte, opmuntring og et fagligt godt program, der stille og roligt tager dig med til en stærkere fysik. Tilgangen hos Løft for Livet er som udgangspunkt vægtneutral

Til at starte med: det SKAL du ikke – punktum. Der er ingen lov, der kræver, at vi træner.
Der er dog mange fordele ved fysisk aktivitet og træning, her er nogle af dem:

  • Fysisk sundhed; hjerte, lunger og kredsløb bliver stærkere med regelmæssig fysisk aktivitet
  • Stærkere muskler kan gøre din hverdag MEGET lettere
  • Færre smerter er meget tit en effekt af regelmæssig fysisk træning
  • Bedre hjerne aktivitet, selv din hjerne vil takke dig

Træningen foregår oftest i Outdoor Gym – som er en garage med ganske meget træningsudstyr. Så du er garanteret frisk luft uanset vejret – og derfor skal du klæde dig efter vejrforholdene.

Når det er koldt, er det en fordel at have flere lag tøj på, så man kan tage et eller flere lag af, alt efter temperaturen. Til gengæld behøver du ikke specielle indendørs sko med hvide såler.

Øvrig påklædning er som du har lyst til. De fleste træner i sportstøj, som de har det godt i, enkelte i cowboybukser, nogle i nederdel.